Transferhulpmiddelen

24/7 bereikbaar

Snelle levering

De laagste prijs

Bel direct +31854899400

Wij helpen u met het vinden van uw transferhulpmiddelen.  U kunt sommige  producten ook huren.

Laagdrempelig, flexibel, snel en heel betaalbaar. Helpen bij het oplossen van problemen zit in onze natuur. En liever vandaag dan morgen.

Jos Janssen en Joel Ruiz

In de spotlight:

De Molift Smart 150 is zo compact, licht en flexibel, dat deze passieve tillift met recht de beste reislift genoemd kan worden. Klein, licht en gebruiksvriendelijk, maar wel geschikt voor personen tot 150kg. Nu ook te koop bij We Connect.

Lees verder  …

Wilt u graag huren?

Bij We Connect huurt u snel, flexibel en betaalbaar uw tillift.

Samenvattend:

  • U kunt ons altijd bellen, ook buiten kantooruren
  • Wij leveren snel, ook in het weekend
  • Huurtermijn per maand of deel daar van
  • verlengen per maand of week
  • bijzondere verzoeken op aanvraag
Bereken hier uw installatiekosten bij huur van  een tillift: var lat=51.988272; var lon=5.840979;Klik hier voor meer uitgebreide informatie over bezorgen en installatie.

Mobiele passieve tillift Clino

De AKS Clino is een fullsize mobiele passieve tillift. eenvoudig in te klappen en te vervoeren. Eenvoudig maar dopeltreffend! Afmetingen ingeklapt  ca. 130x65x37cm. Huurprijs €150 per maand.

Passieve tillift Urban

De Scaleo Poweo Urban is een prachtige, zeer mobiele en gebruiksvriendelijke tillift met enkele slimme details voor eenvoudiger transport. Afmetingen ingeklapt zijn 140x75x40cm. €200 per maand

Passieve tillift Mini Foldy

De AKS Mini Foldy is een uiterst compacte en eenvoudige lift,  die eenvoudig te vervoeren is en geschikt is voor personen tot 175cm lang. Afmetingen ingeklapt ca. 130x65x33cm. Huurprijs €150 per maand

Actieve tillift

De Scaleo Poweo Activ is niet alleen een plaatje om te zien, het is de meest comfortabele actieve lift op de markt. Dit vanwege zijn natuurlijke hefbeweging. Huurprijs en voorwaarden op aanvraag.

mobiele actieve lift

De AKS Dualo is op te bouwen als aktieve en als passieve lift. De basislift kan eenvoudig ingeklapt worden en de actieve of passieve delen apart in een weekendtas.  Huurprijs vanaf €150 per maand

Tillift elektrisch kanteljuk

De Scaleo Poweo 200 met electrisch kanteljuk, een licht te bedienen krachtpatser.. Zeer comfortabel voor client en zorgverlener. Huurprijs en voorwaarden op aanvraag.

Volg