Financiering

Wat zijn uw mogelijkheden?

Zelf financieren

Een Inogen One G3 kost vanaf €2895. Geen kleinigheid, hoewel we absoluut overtuigd zijn dat de Inogen One deze investering waard is. Daarvoor krijgt u de meest betrouwbare draagbare zuurstofconcentrator die momenteel op de markt te verkrijgen is. Ontworpen en geproduceerd met betrouwbaarheid en gebruiksgemak in gedachte. En dit bedrag is inclusief BTW, bezorging en 3 jaar wereldwijde garantie. Onze prijzen zijn de laagste in Europa. 

Toch kan het zijn dat u moeite heeft zo maar €2895 vrij te maken voor deze aanschaf. In dat geval kunt u bij We Connect de Inogen One aanschaffen middels huurkoop of u kunt een Inogen One huren.

Huurkoop

Huurkoop is een constructie waar u maandelijks een betaling doet voor de aankoop van uw Inogen One, maar waar de draagbare zuurstofconcentrator  ons eigendom blijft tot u het geheel betaald heeft. Uiteraard heeft u wel vanaf het begin het gebruiksrecht.

U start met een aanbetaling en daarna betaald u een maandelijkse termijn. U heeft betalingsverplichtingen tot het einde van de looptijd en u heeft zorgplicht voor uw Inogen. Wel kunt u zonder boete vervroegd aflossen als u dat wenst. Uiteraard zijn er kosten verbonden aan een huurkoop constructie, maar die kosten zijn beperkt.

Ons uitgangspunt is een aanbetaling van ongeveer 50% en een looptijd van 12 maanden. Maar uiteraard kijken we naar de situatie bij het afstemmen van een exacte overeenkomst. Wel moet u er rekening mee houden dat bij het verlagen van de aanbetaling en het verlengen van de looptijd, de kosten ook toenemen. een voorbeeld:

12 maanden huurkoop

U betaald voor het ingaan van het contract een aanbetaling van €1450 plus de eerste termijn van €125. Daarna betaald u nog 11 maanden €125 per maand. In totaal heeft u dan na 12 maanden €2950 betaald. Uw extra kosten zijn beperkt tot €55. 

Vraagt u gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Huren

Huren is vooral geschikt indien u een mogelijkheid zoekt de Inogen One een beperkte tijd te kunnen gebruiken. Vaak is dat een reis of vakantie. We Connect hanteert de volgende huurtartieven :

  • Voor kortere periodes, een vakantie bijvoorbeeld, huurt u vanaf €99 per week, te verlengen per dag
  • Langere huurtermijnen zijn op aanvraag
  • Bij huur wordt naast de huurprijs ook een vergoeding voor de bezorging berekent

Indien u vanuit een huurovereenkomst besluit een Inogen One te kopen, dan hebben wij een aantrekkelijke kortingsregeling. Bij een korte huurperiode van 1, 2 of 3 weken krijgt u 100% van de huurprijs als korting retour. Bij een langere huurperiode  is de korting 50% van de betaalde huurprijs. De betaalde vergoeding voor bezorging kunnen we helaas niet verrekenen.

We Connect is een bedrijf met korte communicatielijnen en gespecialiseerd in thuiszorg producten. Het is onze passie snel een goede en betaalbare oplossing te bieden voor uw probleem.

Pin It on Pinterest

Share This